Webshop

Sinds de samenwerking met Intersport Bols teamsport is voor alle leden de webshop beschikbaar. Hierop staan de gehele kledinglijn van Sportvereniging Broekland (niet de wedstrijdkleding, want die wordt door de vereniging aangeschaft en verstrekt). Leden kunnen de sportkleding met korting, en vanuit de huiskamer bestellen.

Aangezien het dit jaar allemaal anders loopt, en de meeste sporten half september weer beginnen, heeft Intersport de kortingsperiode ook iets later dan normaal gepland. De kortingsperiode start dit seizoen vanaf 18 augustus en loopt door t/m 18 september. Dit houdt in dat de leden op de aankopen uit de clublijn in de ledenshop 10% extra korting krijgen in deze periode m.u.v. de set aanbiedingen en de outlet artikelen.

Alle artikelen van de webshop zullen standaard worden voorzien van het clublogo van SV Broekland. Via de afbeelding rechts kom je in de webshop.