Tennis

De afdeling Tennis kent 3 varianten van het lidmaatschap. Hieronder staan ze uitgewerkt in een kort overzicht. Voor meer informatie/voorwaarden kunt u het document Reglement & Informatie tennis SV Broekland. De link om dit bestand te downloaden staat onder de tabel.

JaarlidmaatschapZomerlidmaatschapWinterlidmaatschap
Periodeéén kalenderjaar1 april - 1 oktober1 oktober - 1 april
Verlengingautomatisch verlendautomatisch verlengdautomatisch verlengd
Afmelden

voor 31 december

minimaal één maand voor aanvang nieuwe seizoen

Contributie€130,-€80,-€80,-
Afschrijvingaprilapriloktober

Nieuws

2021 is voor de afdeling Tennis niet verkeerd gestart, we hebben sinds begin dit jaar ongeveer 20 nieuwe leden mogen verwelkomen bij de club, hierdoor gaat gelijk de gemiddelde leeftijd omlaag ;-)
En een deel van onze (nieuwe) leden wilde ook graag tennislessen, dus dat regelen we dan!

Tim de Witte heeft vanaf maart, met inachtneming van de COVID-19 maatregelen, al veel lessen gegeven.

En om wat meer jeugd te interesseren voor tennis is er op 7 mei 2021 een Tennisinstuif georganiseerd.
Wat een succes was dit!

23 basisschool leerlingen waren aanwezig op de tennisinstuif die was georganiseerd door afdeling tennis van SV Broekland. Doel: op een informele manier en spelenderwijs kennismaken met tennis. Onze tennisleraar Tim heeft er een leuke middag van gemaakt. Met dank aan Mariska Overmars die een grote bijdrage heeft geleverd aan de voorbereiding.
Het leverde gelijk 15 jeugdleden op die van het aanbod gebruik maken voor lidmaatschap en tennis lessen.