Berichten

Lees hier berichten rondom activiteiten en de ontwikkelingen van de sport vereniging Broekland.

Handbal: 1e thuiswedstrijd + presentatie nieuwe wedstrijdkleding dames 1

Zaterdag 6 oktober speelt dames 1 van de afdeling handbal hun 1e thuiswedstrijd. Op sportpark 't Horsthuis nemen ze het op tegen HHZD (Heino). Aanvang wedstrijd om 19.30. Kom wat eerder om de presentatie van de nieuwe wedstrijdkleding mee te maken.

Voetbal: Broekland 1 bekert verder

Broekland 1 neemt het in de volgende ronde van het bekertoernooi op tegen SV Epe 1. De bekerwedstrijd vindt plaats op Sportpark Wachtelenberg.

Let op: de wedstrijd is verplaatst van zondag 11 november naar donderdag 8 november. Aanvang om 20:00.

Extra Algemene Ledenvergadering op 3 september 20:00 uur

De sportvereniging houdt een extra ledenvergadering. Op deze wijze wil de sportvereniging, samen met de Stichting Beheer Horsthuis, de leden informeren over de ontwikkelingen rond het kermisterrei.

Voetbal: bekerprogramma Broekland 1 bekend

Zaterdag 2 september om 14 uur start het seizoen voor Broekland 1 met een uitwedstrijd tegen Heeten 1. Naast Heeten zitten Wesepe 1 en Hoonhorst 1 is de bekercompetitie van groep 3-37. Het programma van de teams is steeds te vinden via de app: voetbal.nl

Aankoop gronden kermisterrein

‘Wat doe je als het weiland waar je elk jaar een dorpsfeest viert, volgebouwd dreigt te worden? In Broekland besloten ze niet op zoek te gaan naar een nieuwe locatie, maar kocht de organisatie gewoon het terrein.’ Bron: Rtv Oost